HomeΚΡΗΤΗ13 ηλεκτροκαρδιογράφοι παραδόθηκαν σε κέντρα υγείας της Κρήτης

13 ηλεκτροκαρδιογράφοι παραδόθηκαν σε κέντρα υγείας της Κρήτης

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης παρόντος του Περιφερειάρχη, εκπροσώπων φορέων και πλήθος κόσμου έγινε η παράδοση 13 ηλεκτροκαρδιογράφων σε εκπροσώπους απομακρυσμένων περιφερειακών ιατρείων της Κρήτης-Κέντρων Υγείας του νησιού.

Η εκδήλωση παράδοσης που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη, οργανώθηκε από το φιλανθρωπικό σωματείο «Φιόγκος Αγάπης» στο ξενοδοχείο Αστόρια του Ηρακλείου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο ιατρικός εξοπλισμός, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή, της αντιπεριφεριάρχη Θ.Βρέντζου, των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων Ν. Συριγωνάκη, Κ. Φασουλάκη, της Υποδιοικήτριας της 7ης ΥΠΕ και άλλων θεσμικών εκπροσώπων, παραδόθηκε στους παριστάμενους εκπροσώπους των Κέντρων Υγείας Βάμου, Κανδάνου, Ανωγείων, Σπηλίου, Μοιρών, Χάρακα, Αρκαλοχωρίου, Αγ. Βαρβάρας, Καστελίου, Βιάννου, Τζερμιάδου, Νεάπολης, Σητείας .

Η Περιφέρεια Κρήτης,-όπως είπε στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης,-συνεργάζεται με τους φορείς, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια του νησιού, ώστε όλα τα Κέντρα Υγείας, τα Περιφερειακά ιατρεία, οι δομές υγείας, να εξοπλιστούν με όλα τα αναγκαία μέσα για καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. 

Xαιρετισμο απηύθυνε ο Αρχιεπισκοπος Κρήτης επισημαινοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην αλληλεγγύη και κοινωνική προσφορά που πρέπει να υπάρχει δίδοντας συγχαρητήρια στο Δ.Σ.  του φιλανθρωπικού σωματείου «Φιόγκος Αγάπης» με το οποίο συνεργάστηκε η Περιφέρεια για την εκδήλωση όπου παραδόθηκαν οι 13 ηλεκτροκαρδιογράφοι και παράλληλα τιμήθηκε η μνήμη της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη.

Στη δωρεά των ηλεκτροκαρδιογράφων και στις δράσεις του φιλανθρωπικού σωματείου με ταυτόχρονη προβολή βίντεο, όπως και στην μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη-Ταβερναράκη  η οποία εν ζωή είχε ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα  και είχε αναπτύξει φιλανθρωπικό έργο, αναφέρθηκε στην ομιλία της η Πρόεδρος του «Φιόγκος Αγάπης» Έφη Καλαιτζάκη.

Η Πρόεδρος παράλληλα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την έμπρακτη στήριξη του προς το σωματείο και ευρύτερα στο κοινωνικό σύνολο επίσης ευχαριστίες εξέφρασε σε όλα τα μέλη, τους φίλους του σωματείου και όλους τους παραβρισκόμενους θεσμικούς εκπροσώπους και πολίτες που αγκάλιασαν την εκδήλωση.

Ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία στην αντιμετώπιση θεμάτων υγείας του νησιού εξέφρασε στο χαιρετισμό της η Υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Ελένη Γιακουμάκη η οποία παράλληλα συνεχάρη την Περιφέρεια και το φιλανθρωπικό σωματείο για τη δωρεά των ηλεκτροκαρδιογράφων και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Εκ μέρους της οικογένειας θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη αλλά και στο σωματείο εξέφρασε ο παριστάμενος σύζυγος  της Βιργινίας Μανασάκη Γιώργος Ταβερναράκης, ενώ παρούσα ήταν η αδελφή της Ισμήνη Μανασάκη.

perifereia-hlektrokardiografoi-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση