HomeHL-9Το είπαν και το έκαναν – Διανυκτέρευσαν στο δημαρχείο οι αμαξάδες

Το είπαν και το έκαναν – Διανυκτέρευσαν στο δημαρχείο οι αμαξάδες

Μαζί με τα άλογά τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αμετακίνητοι και αποφασισμένοι εμφανίζονται οι αμαξάδες των Χανίων, η παρουσία των οποίων προσφέρει μια έντονη γραφικότητα στο ενετικό λιμάνι της πόλης. Τα τελευταία 24ωρα οι επαγγελματίες αμαξάδες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για τον περιορισμό του χρόνου που μπορούν να παραμένουν στον χώρο του λιμανιού και τη νύχτα που μας πέρασε, όπως άλλωστε είχαν «υποσχεθεί» στους αρμοδίους του Δήμου Χανίων θα διανυκτέρευαν έξω από το δημοτικό μέγαρο, μαζί με την … επιχείρησή τους.

Έτσι και έγινε. Η κινητοποίηση είχε ένα ιδιαίτερο «χρώμα», αφού οι αμαξάδες παρέμεναν στο σημείο μαζί με τα άλογά τους και τις άμαξες περιμένοντας την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που θα λύσει το πρόβλημα το οποίο και προέκυψε. Μάλιστα λένε, πως αν δεν υπάρξει άμεση διευθέτηση θα παραμείνουν στο δημαρχείο επ’ αόριστον.

Βεβαίως, η νυχτερινή παρουσία τους έκανε αίσθηση, καθώς η κινητοποίηση ήταν απόλυτα ειρηνική, χωρίς εντάσεις και παρατράγουδα, με τους αμαξάδες να στήνουν υπαίθριο γλέντι με μεζέδες και κρασί … παραγωγής  τους.

amaksades

Φωτογραφίες από το parakritika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση