HomeHL-9Έρχονταν για διακοπές στην Κρήτη και βρέθηκαν … πρόωρα πολύτεκνοι!

Έρχονταν για διακοπές στην Κρήτη και βρέθηκαν … πρόωρα πολύτεκνοι!

Τι λένε οι γονείς του μωρού που γεννήθηκε εν πλω προς τα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι μόλις μιας ημέρας και έχει ήδη ταξιδέψει με πλοίο, ελικόπτερο και αυτοκίνητο! Ο λόγος για το αγοράκι που γεννήθηκε στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειάς του για τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα Χανιά.

Αν και ο γιατρός της 35χρονης μητέρας που παρακολουθούσε την κύηση επέτρεψε στο νεαρό ζευγάρι και τα τρία παιδιά του να πραγματοποιήσουν το ακτοπλοϊκό ταξίδι, το … έκτο μέλος της οικογένειας ήταν ιδιαίτερα βιαστικό και αποφάσισε να έρθει στον κόσμο νωρίτερα και μάλιστα μεσοπέλαγα.

Ο καπετάνιος του «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω της ξαφνικής έλευσης ενός ακόμη επιβάτη άλλαξε ρότα και έδεσε τελικά στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο, προκειμένου μητέρα και νεογνό να δεχθούν τις φροντίδες ιατρικού προσωπικού. Η οικογένεια του πολύτεκνου πλέον ζευγαριού μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας του νησιού και στη συνέχεια με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας για καθαρά προληπτικούς λόγους, καθώς και οι δύο ήταν υγιέστατοι.

Η ευτυχισμένη μάνα δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και αποκάλυψε ότι πρότεινε στον καπετάνιο του πλοίου να γίνει ο νονός του γιου της. Στο πλευρό της, ο σύζυγός της που και εκείνος έζησε μια μοναδική εμπειρία αφού εκείνος ήταν που βοήθησε τη γυναίκα του να γεννήσει μέσα στην καμπίνα του πλοίου.

https://www.youtube.com/watch?v=0ptcZwUdaqk

Με πληροφορίες από newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση