HomeΕΛΛΑΔΑ«Η κυβέρνηση δίνει άλλοθι στην τυφλή βία με τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη»

«Η κυβέρνηση δίνει άλλοθι στην τυφλή βία με τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη»

Μητσοτάκης:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε φραγμό με την αλαζονεία και τον αυταρχισμό της, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που χαρακτήρισε απαράδεκτες τις παρεμβάσεις και τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα, τόνισε ότι αυτές οι παρεμβάσεις προσφέρουν άλλοθι στην τυφλή βία, κάνοντας αναφορά στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, μετά την απόφαση για την Ηριάννα Β. Λ.

«Οι απαράδεκτες παρεμβάσεις και επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, τραυματίζουν βαριά τη Δημοκρατία στη χώρα μας. Δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε φραγμό, με την αλαζονεία και τον αυταρχισμό της. Προσφέρουν άλλοθι στην τυφλή βία», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Νίκο Τόσκα για τα επεισόδια, δηλώνοντας ότι δεν είναι ικανός να κάνει τη δουλειά του.

«Τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν χθες, αποδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ανίκανος να κάνει τη δουλειά του.

Εκφράζω την αγανάκτηση μου για τις καταστροφές στην οδό Ερμού. Αρκετά πια με τους γνωστούς άγνωστους, που σε κάθε αφορμή καταστρέφουν περιουσίες και μένουν ατιμώρητοι.

Στο θεσμικό κατήφορο που σπρώχνει η κυβέρνηση τη χώρα, καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν απέναντι», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση