HomeHL-9Πάνω από 7.000 τουρίστες θα φτάσουν στο Ηράκλειο διά… θαλάσσης

Πάνω από 7.000 τουρίστες θα φτάσουν στο Ηράκλειο διά… θαλάσσης

Μέχρι τέλος Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω από 7.000 τουρίστες θα φτάσουν στο Ηράκλειο διά… θαλάσσης, μέχρι τέλος του μήνα καθώς δύο κρουαζιερόπλοια ρίχνουν «άγκυρα» στο λιμάνι.

Πρόκειται για τα Silver Muse και Celestyal Olympia.

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη στις 8 το πρωί θα δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου το κρουαζιερόπλοιο Silver Muse με 691 επιβάτες και θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, την Κυριακή 23 Ιουλίου, την Πέμπτη 27 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Ιουλίου θα ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι του Ηρακλείου, στις 5:30 το πρωί, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia με 1664 επιβάτες και θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι.

Οι 7.347 τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να κατέβουν από τα κρουαζιερόπλοια και να απολαύσουν μία βόλτα στην… ιστορία του Ηρακλείου, γνωρίζοντας από κοντά τον Μινωικό Πολιτισμό, αλλά και την Ενετική και σύγχρονη ιστορία της πόλης.

Δύο κρουαζιερόπλοια στα Χανιά

Θα «βουλιάξουν» την Τρίτη τα Χανιά, καθώς περισσότεροι από 4.000 επιβάτες πρόκειται να επισκεφθούν την πόλη της δυτικής Κρήτης που αποτελεί σταθμό του ταξιδιού τους με κρουαζιερόπλοιο.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost σήμερα το πρωί θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Σούδας, το «Queen Victoria» αλλά και το «Rhapsody of seas» με 2.100 και 2.300 επιβάτες αντίστοιχα, οι οποίοι θα παραμείνουν στα Χανιά μέχρι αργά το απόγευμα πριν αναχωρήσουν για τον επόμενο σταθμό τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση