HomeHL-SportsΑΕΚ – Μπνέι Σαχνίν 2-0

ΑΕΚ – Μπνέι Σαχνίν 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με νίκη τους φιλικούς της αγώνες στο Κίελτσε της Πολωνίας. Η Ένωση επικράτησε 2-0 της Μπνέι Σαχνίν από το Ισραήλ με γκολ των Χριστοδουλόπουλου (4’) και Γαλανόπουλου (14’).

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν θετικά στοιχεία στην επιθετικοί τους ανάπτυξη, ωστόσο εμφάνισαν αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Χριστοδουλόπουλου από σέντρα του Βινίσιους, κι αφού απέφυγε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, όταν το σουτ του Γκαούτσο βρήκε στο δεξί δοκάρι του Ανέστη, διπλασίασε με κεφαλιά του Γαλανόπουλου στο 14΄.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος μετά το απαράδεκτο χτύπημα του Γκαούτσο με τις τάπες στο γόνατο του Γαλανόπουλου ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με ανάλογη συνέπεια και στο θέαμα. Μάλιστα, ο παίκτης της ΑΕΚ αποχώρησε από το γήπεδο.

Γκολ: 4′ Χριστοδουλόπουλος, 14′ Γαλανόπουλος



ΑΕΚ: 
Ανέστης (46΄ Τσιντώτας), Γκάλο, Τσόσιτς (73΄ Γιαννούτσος), Τσιγκρίνσκι (62΄ Μανωλάς), Βινίσιους, Γαλανόπουλος (54΄ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (73΄ Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος (46΄ Αλμέιδα), Τρίστασον (62΄ Αντωνίου, 79΄ Πατίτο), Κλωναρίδης (46΄ Βλαχομήτρος, 79΄ Λιβάια), Γιακουμάκης (70΄ Γιούσης).

Μπνέι Σαχνίν: 
Ματάν, Αλί, Αμπραχάμ, Σαρί, Βάντερσον, Χαλέντ, Ταμπί, Τζόναταν, Φιράς, Ζαγκούρι, Γκάουτσο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση