HomeHL-SportsΛόκερεν – Ολυμπιακός 0-0

Λόκερεν – Ολυμπιακός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σκορ στο 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λόκερεν. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το στάδιο της προετοιμασίας τους στο Βέλγιο και επιστρέφουν στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός, που έπαιξε χωρίς τους Ρέτσο, Βούκοβιτς, Ταχτσίδη και Μποτία, ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία των Βέλγων.

Ο Χάσι ζήτησε από τους παίκτες του να πιέσουν ψηλά και να ψάξουν τις εύκολες πάσες και το γρήγορο παιχνίδι, βάζοντας τις φωνές όποτε δεν έβλεπε στο γήπεδο τα «θέλω» του. Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να πιάσουν το ρυθμό που έψαχναν, ωστόσο είχαν τον Φορτούνη αρκετά δραστήριο και τον Καπίνο με δύο δύσκολες αποκρούσεις.

Ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα έκαναν οι Οτζίτζα-Οφόε και Καρσελά, ενώ το πρώτο του παιχνίδι «έγραψε» ο Εμενίκε, που μπήκε στο γήπεδο στο 61’.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πάρα πολλά κόρνερ, ενώ στο 20’ ο Ανσαριφάρντ είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε με το δεξί. Καλή στιγμή είχε και ο Καρσελά στο τέλος του πρώτου μέρους, όμως τον σταμάτησε ο Βέρχολστ.

Στο 54΄ ο Μάριτς πρόλαβε να πέσει σωτήρια στον Ανσαριφάρντ κατά τη στιγμή εκτέλεσης του Ιρανού, μετά το γύρισμα του Φορτούνη, ενώ ο Καπίνο ήταν σε ετοιμότητα, διώχνοντας σε κόρνερ το δυνατό κοντινό σουτ του Σούντερ στο 82΄ και αποκρούοντας την κεφαλιά του Μίριτς στο 85΄.

Κίτρινες κάρτες: Σόντερ – Ανσαριφάρντ

Λόκερεν: Βέρχολστ, Μαρζό, Μάριτς, Οβερμέιρε, Πέρσονς, Ντε Σούτερ (61′ Στράετμαν), Κέλι (73′ Μίριτς), Ρασούλ (61′ Σούντερ), Ντε Ρίντερ, Σλάγκβεερ, Εμπατί.

Ολυμπιακός: 
Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Σισέ, Κούτρης (61′ Φιγκέιρας), Σιώπης (80′ Ανδρούτσος), Οτζίτζα-Οφόε (61′ Νικολάου), Καρσελά (46′ Πάρντο), Μαρίν, Φορτούνης (80′ Σεμπά), Ανσαριφάρντ (61′ Εμενίκε).

Διαφήμιση
Διαφήμιση