HomeΚΡΗΤΗΕξώδικο των αμαξάδων στο δήμο για την αλλαγή του ωραρίου

Εξώδικο των αμαξάδων στο δήμο για την αλλαγή του ωραρίου

Στα άκρα η κόντρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα των αμαξάδων με το Δήμο Χανίων, καθώς απέστειλαν εξώδικο, μετά την αλλαγή του ωραρίου, που τους αναγκάζει να φεύγουν νωρίτερα από το Ενετικό Λιμάνι, μη δίνοντάς τους ουσιαστικά τη δυνατότητα να κάνουν βόλτες όταν πέφτει ο ήλιος, όταν και οι τουρίστες -πιθανώς- να επέλεγαν κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του τα parakritika.gr.

Αναλυτικά:

«Οι εξωδίκως δηλούντες υφιστάμεθα από το Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τον Πρόεδρο αυτού ανάρμοστη και όλως προσβλητική αντιμετώπιση, δοκούντος του ότι, αν και προσπαθήσαμε με καλή πίστη να συνεννοηθούμε για την τήρηση της νομιμότητας, η αυθαιρεσία του Προέδρου έχει φτάσει σε σημείο αδιανόητο.

Κορύφωση αυτής της στάσης, και αυτό δεν έχει προηγούμενο, είναι η έκδοση του επισυναπτόμενου στον παρόν εξώδικο, εγγράφου με αριθμό πρωτ. 432/15-5-2017 του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Βλαχάκη Μιχαήλ κατά παράβαση και σε αντίθεση της απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Βλαχάκης αυθαίρετα, παράνομα και αντίθετα με τις αρχές της χρηστής Διοίκησης ερμηνεύει, αποφασίζει και ακυρώνει την νόμιμη απόφαση με αριθμό 225/15-3-2017 ( αριθμός απόφασης 27 α/2017) της οποίας το περιεχόμενο, το πνεύμα και η ουσία είναι αντίθετη με τη δική του απόφαση.

Επειδή η πράξη αυτή του κ. προέδρου συνιστά το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και καθιστά επίσης αυτόν υπαίτιο κατά τις διατάξεις του Α.Κ. για κάθε οικονομική ζημία που ήδη υφιστάμεθα…»

Στην συνέχεια και μετά την αναφορά σε συγκεκριμένες διατάξεις, το εξώδικο καταλήγει ως εξής

«Επειδή η πράξη αυτή του κ. Προέδρου αποτελεί ευθεία παράβαση των αναφερομένων προηγουμένων διατάξεων,αποτελεί δε πρωτοφανές φαινόμενο ο Πρόεδρος ενός οργάνου να μεταβάλει την απόφαση του οργάνου αυτού κατά το δοκούν, υποβάλουμε μήνυση για παράβαση καθήκοντος επιφυλασσόμενοι για τη ζημία που έχουμε υποστεί και θα υποστούμε εν συνεχεία λόγω της μη τήρησης των διατάξεων του Νόμου και των σχετικών αποφάσεων.

Ως πολίτες του Δήμου Χανίων ζητούμε και από εσάς κ. Δήμαρχε τον σεβασμό των δικαιωμάτων μας όπως αυτά ορίζονται από το Σύνταγμα και τους Νόμους, εκφράζουμε δε την αγανάκτηση μας για τις ενέργειες του κ. Προέδρου ο οποίος επιζητεί την ένταση και την πρόκληση αντιθέσεων και αντιπαραθέσεων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση