HomeHL-9Το πλαστό διαβατήριο οδήγησε σε εξιχνίαση δολοφονίας 9 χρόνια μετά!

Το πλαστό διαβατήριο οδήγησε σε εξιχνίαση δολοφονίας 9 χρόνια μετά!

Σύλληψη στην Πρέβεζα για φονικό που είχε γίνει στο Καστέλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον αναζητούσαν οι αρχές για εννέα ολόκληρα χρόνια ως βασικό συνεργό σε δολοφονία ενός 32χρονου που είχε γίνει το 2008 στο Καστέλι. Εν τέλει συνελήφθη για ένα πλαστό διαβατήριο στη Φιλιππιάδα της Πρέβεζας.

Ο λόγος για έναν 42χρονο σήμερα από την Αλβανία, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου στον οποίο τον υπέβαλαν αστυνομικοί της Πρέβεζας επέδειξε πλαστό διαβατήριο των αλβανικών αρχών και πλαστή άδεια διαμονής.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και διωκτικές αποφάσεις για υποθέσεις ναρκωτικών, για παραβάσεις του ΚΟΚ αλλά κυρίως για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 32χρονο επίσης από την Αλβανία είχε σημειωθεί στις 7 Μαΐου του 2008. Το θύμα με τα αδέλφια του τη μοιραία στιγμή κατευθυνόταν σε σημείο στην περιοχή του Καστελίου όπου είχε δοθεί ραντεβού με τον συλληφθέντα ομοεθνή του και άλλα άτομα. Η συνάντηση μεταξύ των συμπατριωτών είχε στόχο να λυθούν οι μεταξύ τους διαφορές, οι οποίες φαίνεται πως ήταν ήσσονος σημασίας.

Όταν οι δύο ομάδες ανδρών συναντήθηκαν, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αιματηρό επεισόδιο, στη διάρκεια του οποίου ο 32χρονος δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι σε όλο του το σώμα.

Έκτοτε, τα ίχνη του 42χρονου είχαν εξαφανιστεί για να εντοπιστεί 9 χρόνια μετά και χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση