HomeHL-LifestyleΤελικός για το «Your Face Sounds Familiar»: Νικητής ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Τελικός για το «Your Face Sounds Familiar»: Νικητής ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Δείτε τις εμφανίσεις των τεσσάρων φιναλίστ στο show μεταμορφώσεων του ANT1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το βράδυ της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε το «Your Face Sounds Familiar». Στον μεγάλο τελικό, διαγωνίστηκαν για την πρώτη θέση, οι τέσσερις φιναλίστ, Άρης Μακρής, Ησαΐας Ματιάμπα, Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Παρθένα Χοροζίδου, οι παίκτες που κατά τη διάρκεια του show είχαν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο ηθοποιός που συστήθηκε στους τηλεθεατές μέσα από τον ρόλο του Τζεμ, στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ».

Ο ηθοποιός επέλέξε να ενσαρκώσει τον Brian Molko από τους Placebo, τραγουδώντας «Every you, every me».

https://www.youtube.com/watch?v=rwyKf8bquoc

Tη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ησαΐας Ματιάμπα. Για τη βραδιά του τελικού, ο Ματιάμα ερμήνευσε το τραγούδι «Τι έπαιξα στο Λαύριο» ως…Διονύσης Σαββόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=R5DsXXFM8-o

Ο Άρης Μακρής επέλεξε να εμφανιστεί στο stage ως ο Steve Balsamo και να ερμηνεύσει το κομμάτι «Gethsemane». Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση στο show.

https://www.youtube.com/watch?v=YOm9DCCDfk8

Τέλος, η Παρθένα Χοροσίζου, μεταμφιέστηκε σε Jennifer Hudson και έδωσε μία καταπληκτική ερμηνεία στο τραγούδι «One Night Only».

https://www.youtube.com/watch?v=I3vHKej1Yag

Τα παράπονα του Άρη Μακρή

Μετά το τέλος του show, o Άρης Μακρής δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα. «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου, δεν είχα και καθόλου άγχος εκείνη τη στιγμή γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη νικητής, πέτυχα το στόχο μου. Έχω πάρει εμπειρίες, έχω πάρει γνώσεις, χαρά, χαμόγελα, βαρεμάρα, νύστα, πάρα πολλά. Είναι ανεκτίμητα τα συναισθήματα που έχω και θετικά και αρνητικά, τα περισσότερα είναι θετικά φυσικά!», είπε ο Άρης Μακρής.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση