HomeHL-WorldΈνοπλη επίθεση στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ

Ένοπλη επίθεση στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ

Τρεις τραυματίες-Νεκροί οι δράστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, κοντά στο Όρος του Ναού, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ τρεις τρομοκράτες άνοιξαν πυρ κατά Ισραηλινών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 3 άνθρωποι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρομοκράτες έχουν πέσει νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας, ενώ μέχρι στιγμής καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει ευθύνη για την επίθεση.

Από τους τραυματίες οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Tη Δευτέρα Παλαιστίνιος αποπειράθηκε να πατήσει με αυτοκίνητο και στη συνέχεια να μαχαιρώσει μια ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στον εβραϊκό οικισμό Τεκόα στη Δυτική Όχθη προτού πέσει νεκρός από τα πυρά. Στο περιστατικό τραυματίστηκε ένας στρατιώτης.

Τον περασμένο μήνα τρεις Παλαιστίνιοι οπλισμένοι με όπλα και μαχαίρια εξαπέλυσαν επίθεση στην Ιερουσαλήμ σκοτώνοντας μια συνοροφύλακα και τραυματίζοντας αρκετά άτομα. Η 23χρονη Χαντάς Μάλκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει το όπλο της και υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση