HomeHL-9Οι “μπαλωθιές” τον οδήγησαν από το γλέντι…στο νοσοκομείο

Οι “μπαλωθιές” τον οδήγησαν από το γλέντι…στο νοσοκομείο

Το περιστατικό διερευνούν οι αστυνομικές αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον τραυματισμό ενός 46χρονου άνδρα από άσκοπο πυροβολισμό διερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη μία τα ξημερώματα στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, κατά τη διάρκεια γλεντιού, όταν κάποιοι που συμμετείχαν σε αυτό, άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.

Μία από τις σφαίρες, όπως φαίνεται, χτύπησε τον 46χρονο, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας έπεσε κάτω αιμόφυρτος και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο όμως δεν εφημέρευε και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 46χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα, όπου φέρει δύο τραύματα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς δεν αναφέρουν τα ονόματα εκείνων, που επιδίδονταν στο επικίνδυνο έθιμο… των μπαλωθιών.

Απέδειξαν ότι επιτελούν λειτούργημα…και όχι επάγγελμα

Απέδειξαν ότι επιτελούν λειτούργημα, θέτοντας την ανθρώπινη ζωή πάνω απ’όλα…και όχι επάγγελμα.

Ο λόγος για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελείου Νοσοκομείου, οι οποίοι κλήθηκαν να φροντίσουν τον 46χρονο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά από τις μπαλωθιές σε γλέντι.

Αφού του παράσχεσαν τις πρώτες βοήθειες, καθώς το νοσοκομείο δε βρισκόταν σε εφημερία, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση του η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου συγχαίρει ολόκληρο το προσωπικό:

“Ο Σύλλογος Εργαζομένων με μεγάλη υπερηφάνεια συγχαίρει όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, που σήμερα ξημερώματα Παρασκευής για μια ακόμη φορά έδειξε το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό του.

Τα ξημερώματα διεκομίσθη στο Βενιζέλειο με ιδιωτικό μέσο βαρύτατα τραυματισμένος πολίτης, σε μέρα μη εφημερίας του Νοσοκομείου, και άμεσα του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες, αποσοβώντας τα χειρότερα για την υγεία του.

Άμεσα στο Τ.Ε.Π προσήλθε προσωπικό του Νοσοκομείου από όλες τις κλινικές και τα τμήματα και με ταχύτατη και άψογη συνεργασία μεταξύ τους κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση τους ασθενούς και να διακομισθεί με ασφάλεια στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας.

Αυτή είναι η καλύτερη αξιολόγηση του έργου και της προσφορά σας”

Διαφήμιση
Διαφήμιση