HomeHL-GreeceΦωτιά σε εργοστάσιο – Δύο τραυματίες με εγκαύματα

Φωτιά σε εργοστάσιο – Δύο τραυματίες με εγκαύματα

Τους έχει ήδη παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε εργοστάσιο πλαστικών στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, στο 39ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Μαλακάσας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν δύο τραυματίες με εγκαύματα, τους οποίους έχει ήδη παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να τους μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η φωτιά καίει διάφορα πλαστικά μέσα στο χώρο του εργοστασίου, καθώς και τη σκεπή της εγκατάστασης, με αποτέλεσμα μαύρος καπνός να έχει σκεπάσει την ευρύτερη περιοχή.

>Επί τόπου έχουν σπεύσει 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, οι οποίοι έχουν καταφέρει να περιορίσουν τη φωτιά στο χώρο του εργοστασίου, καθώς υπήρχε φόβος να επεκταθεί στη δασική περιοχή που είναι γύρω από την επιχείρηση. Αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά καίει μέσα στο χώρο του εργοστασίου, ο οποίος είναι περίπου 300 τετραγωνικά μέτρα, και οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να την περιορίσουν περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εργοστάσιο βρισκόταν εν λειτουργία την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση