HomeHL-SportsΑπειλεί με αποχώρηση λόγω έλλειψης ελαστικότητας ο Λεουτσάκος

Απειλεί με αποχώρηση λόγω έλλειψης ελαστικότητας ο Λεουτσάκος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής εξήγησε ότι θα πρέπει να αδειοδοτούνται πιο εύκολα οι ομάδες και να αυξηθούν τα έσοδα

Μόλις δύο ομάδες, ο Παναιγιάλειος και ο ΑΟΤ, αδειοδοτήθηκαν σε πρώτο βαθμό εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Αν και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σε δεύτερο βαθμό θα πάρουν άδεια οι περισσότερες, τόνισε ότι η αρμόδια Επιτροπή θα πρέπει να είναι πιο ελαστική, επιτρέποντας επίσης σε όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια, να κάνουν μεταγραφές έστω κοινοτικών παικτών.

Παράλληλα, στάθηκε στην έλλειψη εσόδων, σημειώνοντας ότι έχουν καταντήσει «επαίτες», ενώ απείλησε με αποχώρηση αν δεν αλλάξει η στάση της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena FM»: «Πιστεύω σε δεύτερο βαθμό θα πάρουν άδεια αρκετές ομάδες. Πρέπει να υπάρχει μια ελαστικότητα. Προσπαθούμε ώστε να γίνει μια εξυγίανση. Θα μας δώσουν λύσεις πιστεύω. Να έχει τώρα κάποιος μια οφειλή και να αργεί λίγες μέρες την αποπληρωμή, δε γίνεται να μη του δίνεις  άδεια.

Είμαστε σε καλή επικοινωνία με την τωρινή διοικούσα επιτροπή. Αυτά είναι πράγματα που βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις. Από ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο.

Πρέπει να μπορούν να πάρουν παίκτες οι ομάδες και κάποιους κοινοτικούς να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Φούτμπολ Λιγκ ξεκίνησε την εξυγίανση. Αν δεν το κάνουμε τώρα δε θα γίνει ποτέ . Αν δεν δεχτούν αυτά που ξεκινήσαμε να κάνουμε, αν δε δεχτούν τις εισηγήσεις μας, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω.

Έχουμε γίνει επαίτες. Με ένα μηχανάκι στο δρόμο όλη μέρα και ζητάμε λεφτά. Λέω όμως στις ομάδες, αν δεν μπορείτε μην έρχεστε στο πρωτάθλημα. Όποιος δεν μπορεί πρέπει να το πει.

Εμείς έχουμε ένα χρόνο ακόμα με την ΕΡΤ. Είναι τεράστια τα ποσά που σε εμάς δεν έρχονταν ποτέ.

Από τις ομάδες που μπορούν να ανέβουν ελάχιστες μπορούν να σταθούν. Είναι κρίμα να φέρουμε ομάδες από κάτω και μετά να μην μπορούν να σταθούν. Εμείς θέλουμε ομάδες υγιείς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση