HomeΕΛΛΑΔΑΘεσπρωτία: Μετέφερε 97 κιλά χασίς με νοικιασμένο αυτοκίνητο

Θεσπρωτία: Μετέφερε 97 κιλά χασίς με νοικιασμένο αυτοκίνητο

Σύλληψη 30χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλη μια απόπειρα εισαγωγής αλβανικού χασίς στη χώρα έπεσε στο κενό, χάρη στην ετοιμότητα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, που εντόπισαν το νοικιασμένο αυτοκίνητο του μεταφορέα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος Έλληνας και βρήκαν το εσωτερικό του γεμάτο δέματα με χασίς, όπως και το πορτ μπαγκάζ. Συνολικά, κατασχέθηκαν 74 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 97 κιλών και 286 γραμμαρίων, ενώ και πάνω στον νεαρό οδηγό βρέθηκε μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,4 γραμμαρίου. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων ως μέσο μεταφοράς τους.

Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, ενώ οι αστυνομικοί ζήτησαν άρση απορρήτου για το κινητό που είχε μαζί του, ώστε να διαπιστώσουν με ποιους βρισκόταν σε επαφή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση