HomeHL-9Ν. Παππάς: «Η παραγωγική ανασυγκρότηση περνά μέσα από την κοινωνία»

Ν. Παππάς: «Η παραγωγική ανασυγκρότηση περνά μέσα από την κοινωνία»

Στο Ηράκλειο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ηράκλειο επισκέφθηκε απόψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με αφορμή την ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση με τα στελέχη και τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 στη δημοτική αίθουσα της οδού Ανδρόγεω και στο επίκεντρό της βρίσκεται η προετοιμασία της διοργάνωσης του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα γίνει σε τοπικό επίπεδο, όπως άλλωστε και στις άλλες 12 Περιφέρειας της χώρας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Ο κ. Παππάς έφθασε στον πεζόδρομο της οδού Ανδρόγεω συνοδευόμενος από συνεργάτες του και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους επισήμανε πως τα νέα δεδομένα, μετά την πρόσφατη συμφωνία με τους δανειστές και τη στάση της Κομισιόν στο ζήτημα της διαχείρισης του ελληνικού χρέους, προκαλούν την αδήριτη αναγκαιότητα ενός νέου μοντέλου προσέγγισης της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου.

Όπως επισήμανε η προσέγγιση αυτή για να έχει αποτελέσματα θα πρέπει διαμορφωθεί μέσα από τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η διοργάνωση των 13 αναπτυξιακών συνεδρίων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σκοπός εξάλλου της αποψινής σύσκεψης είναι να ιεραρχηθούν οι αναπτυξιακές ανάγκες της Κρήτης, οι οποίες θα αποτελέσουν και τους άξονες του επικείμενου αναπτυξιακού συνεδρίου.

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών επισημαίνοντας ότι οι 7 άδειες είναι μια θετική εξέλιξη που «θα περιορίσει την ανεξέλεγκτη κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο» ενώ επανέλαβε τη θέση που είχε διατυπώσει προ ημερών στη βουλή ότι «ο αριθμός επτά αφήνει πάρα πολύ λίγα περιθώρια για θεματικές άδειες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση