HomeHL-SportsΕπαγγελματίας ο Παπαδάκης, έμεινε ελεύθερος ο Σακλαμάκης

Επαγγελματίας ο Παπαδάκης, έμεινε ελεύθερος ο Σακλαμάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλη μία επένδυση στο μέλλον με τον 19χρονο τερματοφύλακα * Νέα ποδοσφαιρική στέγη αναζητά ο 21χρονος επιθετικός

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί… προβίβασαν άλλον έναν νεαρό παίκτη τους, αφού την Τετάρτη  ενημέρωσαν ότι έγινε επαγγελματίας και ο Μανόλης Παπαδάκης .

Ο 19χρονος τερματοφύλακας έκανε και πέρυσι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και πλέον παίρνει την ευκαιρία του, δηλώνοντας έτοιμος να δικαιώσει όσους τους εμπιστεύτηκαν.

Αναλυτικά: «Μια ακόμη κίνηση για το σήμερα και το αύριο της ομάδας, πραγματοποίησε ο ΟΦΗ. Μετά τους Πλευράκη (μέσος) και Παναγιώτου (τερματοφύλακας) οι οποίοι προωθήθηκαν απο την Κ19 και υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, ένας ακόμη νεαρός σε ηλικία παίκτης, έγινε επαγγελματίας.

Ο λόγος για τον 19χρονο τερματοφύλακα Μανόλη Παπαδάκη, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο Παπαδάκης συμμετείχε όλη τη χρονιά που πέρασε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ αγωνίστηκε με την Κ19 στην τελική φάση στα παιχνίδια με τα Τρίκαλα και τον Αρη και βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Football league, απο τον ΟΦΗ.

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 21-2-1998. Εχει αγωνιστεί στον ΠΟΑ, στην Κ15 του Ολυμπιακού, στον Ηρόδοτο, στον Αστέρα Μυρτιάς, στην Κ19 του Εργοτέλη και στην Κ19 του ΟΦΗ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και θα δώσω το 100% για να τους δικαιώσω» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o 19χρονος τερματοφύλακας».

Αντίθετο δρόμο τραβά ο Σαράντος Σακλαμάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε αγωνιστεί δανεικός στον Ατσαλένιο, αλλά δεν θα επιστρέψει στον ΟΦΗ, παίρνοντας την ελευθέρας του.

Αναλυτικά: «Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του είναι ο 21χρονος επιθετικός του ΟΦΗ Σαράντος Σακλαμάκης.

Ο Σακλαμάκης είχε παραχωρηθεί δανεικός στον ΠΟΑ, τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός επιθετικός παρέλαβε την ελευθέρας του από τον ΟΦΗ, ενώ με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή τύχη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση