HomeHL-SportsΗ επιθυμία και το μήνυμα του Μονιάκη

Η επιθυμία και το μήνυμα του Μονιάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 29χρονος αμυντικός μίλησε για την επιστροφή του στον ΟΦΗ

Μία μεγάλη επιστροφή επεφύλασσε η Τρίτη  στους φίλους του ΟΦΗ, με την κρητική ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Μονιάκη.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αποκάλυψε ότι επέστρεψε στο «Γεντί Κουλέ» για να τη βοηθήσει να επιστρέψει ξανά στη Σούπερ Λίγκα.

«Γύρισα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Θέλω να κερδίσουμε την άνοδο και να ξεφύγει η ομάδα από την Β’ Εθνική και να μπορέσω και εγώ να αγωνιστώ με αυτήν ξανά στην Σούπερ Λίγκα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:«Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Εδώ είναι το σπίτι μου, η πόλη μου, η οικογένεια μου.

Ήθελα να γυρίσω. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους αυτούς. Τους προπονητές και τους ανθρώπους που είναι στον ΟΦΗ, για το γεγονός ότι γύρισα ξανά εδώ. Ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να επιστρέψω. Το ήθελα πολύ».

Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας: «Τον θέλουμε δίπλα μας. Να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε και όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση