HomeHL-PsilaΗ γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι, αλλά κυρίως να φαίνεται τίμια…

Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι, αλλά κυρίως να φαίνεται τίμια…

Οδηγός του ΚΤΕΛ «γράφει» στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον αντικαπνιστικό νόμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η εικόνα οδηγού σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο με το τσιγάρο στο χέρι, το οποίο μάλιστα με … έντεχνο τρόπο έβγαζε έξω από το παράθυρο για να μην γίνει αντιληπτό. Και όλα αυτά ενόσω εκτελούνταν κανονικά το δρομολόγιο.

Μπορεί αυτή τη φορά να γλύτωσε το πρόστιμο, προκάλεσε όμως τη δυσαρέσκεια των επιβατών οι οποίοι απαθανάτισαν τον θεριακλή οδηγό που δεν μπορούσε να περιμένει το τέλος της διαδρομής ή το διάλειμμά του για να απολαύσει το τσιγάρο του, αλλά επέλεξε να καπνίσει τη στιγμή που το λεωφορείο ήταν γεμάτο από κόσμο.

epivates-leoforeio

Πιθανότατα βέβαια, ο ίδιος οδηγός αν «έπιανε» κανέναν επιβάτη να ανάβει τσιγάρο μέσα στο όχημα θα … χαλούσε τον κόσμο και δικαίως, μια που ο αντικαπνιστικός νόμος δηλώνει ρητά και απαρέγκλιτα ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων και των ταξί. Και βάσει του ίδιου νόμου αν ο οδηγός του ΙΧ καταληφθεί από τροχονόμο να καπνίζει μέσα στο αυτοκίνητό του και να συνταξιδεύει με παιδί κάτω των 12 ετών θα βρεθεί αντιμέτωπος με πρόστιμο της τάξεως των 1.500 ευρώ.

Ο συμπαθής κατά τα άλλα κύριος, προφανώς και γνωρίζει τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά μια που είναι εκείνος ο «αρχηγός» του λεωφορείου αποφάσισε να κάνει το κέφι του, αδιαφορώντας για τους επιβάτες οι οποίοι σημειωτέον ήταν συνωστισμένοι και όρθιοι σαν τις σαρδέλες στο κουτί τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση