HomeHL-GreeceΚουρουμπλής: Πρέπει να δίνουμε την εικόνα μιας ενιαίας κυβέρνησης

Κουρουμπλής: Πρέπει να δίνουμε την εικόνα μιας ενιαίας κυβέρνησης

Σε συνέντευξη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την υπόθεση Βαρουφάκη, τις διεργασίες που συντελούνται στην κεντροαριστερά καθώς και τη δημιουργία Αναπτυξιακής Τράπεζας μίλησε στο Ραδιόφωνο «24/7», ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε αδιέξοδο και επιμένει σε αυτή την ιστορία» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής, αναφερόμενος στην υπόθεση Βαρουφάκη, που έχει επιλέξει να φέρει στο προσκήνιο η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναφερόμενος στα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Κουρουμπλής εστίασε στην ανάγκη άμεσης δημιουργίας της Αναπτυξιακής Τράπεζας. «Να πιέσουμε για την άμεση δημιουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας, που θα φέρει ανάφλεξη της οικονομίας και ανάκαμψης της μεσαίας τάξης» τόνισε.

Ερωτηθείς για τις διεργασίες στην κεντροαριστερά, ο κ. Κουρουμπλής άφησε αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας ότι «χρησιμοποιεί τον όρο Κέντρο και όχι κεντροαριστερά, γιατί θέλει να μπορεί να συνεργαστεί με τη Δεξιά».

Σχολιάζοντας τέλος τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη ότι δεν γνωρίζει τι είχαν αναφέρει οι προκάτοχοί του για τους συμβασιούχους των δήμων, ο κ. Κουρουμπλής είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να δίνουμε την εικόνα μιας ενιαίας κυβέρνησης. Εγώ αυτό προσπαθώ πάντα».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση