HomeHL-SportsΗλίας Κώτσιος: «Ποιοτικός παίκτης ο Αρμίτσε Ορτέγκα»

Ηλίας Κώτσιος: «Ποιοτικός παίκτης ο Αρμίτσε Ορτέγκα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ μίλησε για το νέο απόκτημα των Κρητικών

Παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στη Β’ Εθνική είναι ο Αρμίτσε Ορτέγκα και στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός πως κατάφεραν να κλείσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ηλίας Κώτσιος γνωρίζει πολύ καλά τον Ισπανό μεσοεπιθετικό έχοντας υπάρξει συμπαίκτης του στον Λεβαδειακό και γι’ αυτό μίλησε για εκείνον και τις ικανότητές του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αρχικά είπε: «O Ορτέγκα είναι ένας ποιοτικός παίκτης, που θα μπορούσε να παίζει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Ο ΟΦΗ τον είχε ως μεταγραφικό στόχο και στο παρελθόν, αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να τον πάρει νωρίτερα.

Τα καταφέραμε τώρα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είναι πολύ γρήγορος, είναι εξαιρετικός ντριπλέρ και γενικά έχει τα στοιχεία που θέλαμε για τη συγκεκριμένη θέση, του ακραίου επιθετικού».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε πως «προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες. Σε συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο και τη διοίκηση, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Δεν βιαζόμαστε. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Γίνεται κάτι πολύ καλό πιστεύω. Όταν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια μεταγραφή, θα το κάνουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση