Σε κατάσταση σοκ και μη έχοντας καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί, εμφανίστηκε σήμερα στις 11 το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων ο 85χρονος, που το βράδυ του Σαββάτου άνοιξε πυρ και σκότωσε τον ίδιο του το γιο, καθώς τον πέρασε για κλέφτη…που προσπαθούσε να εισβάλλει στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους στα Χανιά.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηλικιωμένου ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου ο πελάτης του να απολογηθεί μεθαύριο Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή Χανίων, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Την ίδια ώρα οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον ηλικιωμένο.

Τελευταίο «αντίο» στον 58χρονο

Στο μεταξύ την ίδια ώρα που ο 85χρονος βρισκόταν στον εισαγγελέα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν τον άτυχο 58χρονο, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πατέρα του.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του, που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον δικό τους άνθρωπο.

Η εξώδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, ενώ η ταφή του έγινε στο νεκροταφείο των Αγίων Θεοδώρων.

“Παγωμένη” όμως είναι ακόμη και η τοπική κοινωνία των Χανίων από την οικογενειακή τραγωδία, που σημειώθηκε, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που συνέβη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση