HomeHL-LifestyleΣυνέλαβαν τον ηθοποιό Σία Λαμπέφ για διατάραξη της τάξης

Συνέλαβαν τον ηθοποιό Σία Λαμπέφ για διατάραξη της τάξης

Ήταν μεθυσμένος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μία ακόμη φορά ο Σία Λαμπέφ έμπλεξε με τον νόμο, καθώς συνελήφθη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, με τις κατηγορίες της διατάραξης της τάξης και της μέθης σε δημόσιο χώρο.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ζήτησε τσιγάρο από περαστικό και από αστυνομικό. Οταν η επιθυμία του δεν ικανοποιήθηκε, «εξοργίστηκε και άρχισε να συμπεριφέρεται απρεπώς και να χρησιμοποιεί ακατάλληλο λεξιλόγιο ενώπιον των γυναικών και των παιδιών που ήταν παρόντες», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Αστυνομικός του ζήτησε να απομακρυνθεί, αλλά εκείνος ήταν επιθετικός απέναντί του και όταν επιχείρησε να τον συλλάβει, ο ηθοποιός έφυγε τρέχοντας και κατέφυγε στο λόμπι ξενοδοχείου. Τελικά τον συνέλαβαν και μεταφέρθηκε στο κρατητήριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά σύλληψη του 31χρονου. Τον Ιανουάριο βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια, έπειτα από αντιπαράθεση με την αστυνομία έξω από μουσείο της Νέας Υόρκης όπου τραγουδούσε «He will not divide us» (δεν θα μας διχάσει) στη διάρκεια της απευθείας αναμετάδοσης μιας διαδήλωσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2014 συνελήφθη επειδή διέκοψε μια παράσταση του μιούζικαλ «Cabaret» στο Μπρόντγουεϊ.

ΑΠΕ/ AFP, Reuters

Διαφήμιση
Διαφήμιση