Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στους Αγίους Θεοδώρους της Παλαιόχωρας Χανίων όταν ένας 85χρονος πατέρας άνοιξε πυρ εναντίον του 55χρονου γιου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ο 55χρονος αποφάσισε να επισκεφτεί τον πατέρα του, ο οποίος είχε προβλήματα ακοής.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο πατέρας φέρεται ν’ άνοιξε πυρ εναντίον του γιου του με μια καραμπίνα και τον τραυμάτισε σοβαρά. Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει ότι ο γιος του χτύπησε την πόρτα, ο πατέρα δεν τον άκουσε, κι έτσι πήγε να μπει από το παράθυρο με αποτέλεσμα να δεχθεί τα πυρά.

Αμέσως μετά ο 85χρονος «ταμπουρώθηκε» μέσα στο σπίτι ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ανάμεσά τους ειδικό κλιμάκιο διαπραγματευτών από το Ηράκλειο, ο αστυνομικός διευθυντής των Χανίων αλλά και ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής.

Μάλιστα, ο πατέρας αρνήθηκε την είσοδο τόσο των αστυνομικών όσο και των διασωστών του ΕΚΑΒ ενώ σε κατάσταση σοκ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε τι κατάσταση είναι η υγεία του 55χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση