HomeHL-9Νέο «χτύπημα» Πολάκη κατά δικαστών

Νέο «χτύπημα» Πολάκη κατά δικαστών

«Προσπαθείτε να μας απαγορεύσετε να κυβερνήσουμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα επίθεση κατά της δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα social media.

«Αν ειναι «επιστημη » οτι πρεπει να δουλευεις και να μην σε πληρωνει ο εργοδοτης σου ,ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…..

Αντιγυριζω :ειναι η πρωτη φορα που η δικαστικη εξουσια προσπαθει να «απαγορευσει» στην εκτελεστικη να κυβερνησει (αδειες,ιδιωτικα συνεργεια,φοροφυγαδες-λιςτες,συμβασιουχοι κλπ)

Και τελειωνω:δεν χρειαζομαστε πιστοποιητικα διαφανειας και καθαροτητας μεσω της κριτικης μας προς τις αποφασεις σας.Κριτηριο ειναι το πως ζουμε και το πως κυβερναμε .Εσεις δεν ξερατε και δεν ακουγατε οπως λεει ο Παπαγγελοπουλος(πρωην συναδελφος σας ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!! Εμεις καταθεσαμε……

polakhs2

Υπενθυμίζεται ότι χθες σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, στην οποία διαμηνύει ότι οι συκοφαντικές επιθέσεις στη Δικαιοσύνη και η αθεμελίωτη κριτική στις δικαστικές αποφάσεις δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται «ως απόδειξη εντιμότητας και διαφάνειας του πολιτικού προσωπικού», εξαπέλυσε η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, ο μεγαλύτερος δικαστικός φορέας της χώρας απαντά στις δριμύτατες κατηγορίες που αποδίδονται στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση, με πρωταγωνιστές σε αυτό τους αναπληρωτές υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας. Οι δικαστές κατακεραυνώνουν ευθέως τους Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και Παύλο Πολάκη.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΕΔΕ αναφέρεται σε νέα κλιμακούμενη επίθεση της εκτελεστικής κατά της δικαστικής εξουσίας, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «αμφισβητείται για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση η νομιμότητα των αποφάσεων των τριών ανωτάτων δικαστηρίων και μάλιστα των Ολομελειών αυτών». Εκφράζει δε την έντονη δυσαρέσκειά της «για τον ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο όργανα της Πολιτείας προσεγγίζουν ζητήματα απονομής της Δικαιοσύνης», με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στη Βουλή και τη σφοδρή κριτική του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε δικαστικές αποφάσεις.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση