HomeHL-9Εγκαινιάζεται ο Γραμμικός Επιταχυντής του ΠΑΓΝΗ

Εγκαινιάζεται ο Γραμμικός Επιταχυντής του ΠΑΓΝΗ

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος βελτίωσης υποδομών και εξοπλισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Διοίκηση του Πα.Γ.Ν.Η. – Γ.Ν. «Βενιζέλειο» στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος βελτίωσης υποδομών και εξοπλισμού, εγκαινιάζει το νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα Γραμμικού Επιταχυντή για το Ακτινοθεραπευτικό τμήμα του Νοσοκομείου και το νέο ιατρικό εξοπλισμό για την Καρδιολογική και Καρδιοχειρουργική Μονάδα, τα οποία αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση «οι ασθενείς έχουν αναμφισβήτητα δικαίωμα στην καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών και αυτό πραγματοποιείται και μέσω της εγκατάστασης του νέου μηχανήματος ακτινοθεραπείας και του άλλου εξοπλισμού».

Επίσης, εγκαινιάζεται το νέο λειτουργικό σύστημα ψύξης υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών, το οποίο αναβαθμίζει ενεργειακά το Νοσοκομείο, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες του, ενώ παράλληλα εξοικονομεί και χρήματα από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και με τη λειτουργία του θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας στο Νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι εδώ και μια δεκαετία, αγωνιωδώς ζητούσαν την αντικατάσταση του συστήματος ψύξης, επειδή υπήρχε κίνδυνος κατάρρευσης της λειτουργίας του νοσοκομείου, αίτημα το οποίο και υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ(6 έξι μήνες).

Στην ίδια ανακοίνωση της διοίκησης σημειώνεται: «Συνεπώς, από τη μία ικανοποιείται η χρόνια απαίτηση των εργαζομένων για καλύτερη ποιότητα των συνθηκών εργασίας και λειτουργίας του νοσοκομείου και από την άλλη,  βελτιώνεται σημαντικά με τον πλέον σύγχρονο τρόπο η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στους ασθενείς και αυτό σηματοδοτούμε με την εκδήλωση, ενισχύοντας το δημόσια νοσοκομεία, ως κυρίαρχη πολιτική προτεραιότητα».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 07/07/2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του Τμήματος Ακτινοθεραπείας του ΠαΓΝΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση