HomeLife & StyleΟι επιτυχίες που ταρακούνησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έγιναν πλατινένιες

Οι επιτυχίες που ταρακούνησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έγιναν πλατινένιες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Γιώτης έγινε πλατινένιος και η δισκογραφική του εταιρία, Spicy διοργάνωσε ένα μεγαλοπρεπές πάρτι προς τιμήν του την προηγούμενη εβδομάδα στην πλατεία Ψυρρή, στο οποίο έδωσαν το παρών λαμπερά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Το μαγαζί B-Social την Τετάρτη 28 Ιουνίου φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε εκλεκτούς φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους και αρκετούς θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή, για την απονομή του πλατινένιου δίσκου «Ε ναι το έχω», που είναι το 5ο προσωπικό άλμπουμ του γνωστού ερμηνευτή.

Ο πλούσιος μπουφές πλαισίωνε γευστικά την όμορφη βραδιά, στην οποία ο Δημήτρης Γιώτης μετά την απονομή ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του που μονοπωλούν τα τελευταία χρόνια και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, όπως το ομότιτλο τραγούδι «Ε ναι το έχω», «Αν μ’αγάπησες», «Το Μαγαζί», το «‘Οχι-Ναι», το «Άντε Γεια».

Μετά την απονομή του πλατινένιου δίσκου του ο γνωστός ερμηνευτής πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε ένα προς ένα τους δημιουργούς και συντελεστές του cd, καθώς και τον απλό κόσμο, τονίζοντας φανερά συγκινημένος ότι όλοι τους έχουν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία αυτής της δουλειάς.

Στη λαμπερή βραδιά έδωσαν το παρών αρκετοί καλλιτέχνες και γνωστοί φίλοι του τραγουδιστή όπως οι Κατερίνα Στικούδη, Dj Rico, Vegas, Master Tempo, Naya, Αλέκος Ζαζόπουλος, Θάνος Τζάνης, Βαλεντίνο, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μποσνάκης, Τάσος Μπλάθρας, Γιάννης Κερμανίδης, Βαγγέλης Καρατζάνος,, Χρήστος Καραστάθης, Άνθιμος Ανανιάδης και Αντώνης Λουδάρος, Γιώργος Ζερβάκης και πολλοί άλλοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση