HomeHL-SportsΣπύρος Παπαθανασάκης: «Μόνο εγώ, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης βάζουμε λεφτά»

Σπύρος Παπαθανασάκης: «Μόνο εγώ, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης βάζουμε λεφτά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τί είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής στην εκδίκαση στο Διαιτητικό * Επεισόδιο με τον Οικονομάκη * Πιθανότατα από Δευτέρα η απόφαση

Τη θέση του ανέπτυξε ο Ηρακλής κατά την εκδίκαση της προσφυγής του στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του υποβιβασμού του που έγινε την Τετάρτη, ελπίζοντας σε ανατροπή των δεδομένων.

Παρών στη διαδικασία ήταν και ο Σπύρος Παπαθανάσακης, ο οποίος τοποθετήθηκε, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος έχει βάλει πολλά χρήματα και έχει εξασφαλίσει περισσότερα που μπορούν να διατεθούν άμεσα.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ισχυρίστηκε ότι μόνο εκείνος, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης βάζουν χρήματα.

«Χθες έστειλα κόσμο στα γραφεία μας τα χρέη μας είναι περίπου 3,5 εκ ευρώ. Εγώ ήρθα πριν τρία χρόνια και κατά λάθος μπλέχτηκα με τον Ηρακλή. Τα χρέη ήταν διπλάσια. Έβαλα 3 εκ δικά μου χρήματα. Μόνο εγώ ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης βάζουμε λεφτά.

Είχα προβλήματα με κόσμο που δεν είχα καταλάβει. Έχω κόσμο από Κίνα, Ρωσία, Γερμανία και Ελλάδα και θα βάλουν λεφτά αμέσως. Υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα μου το οποίο θα λυθεί το φθινόπωρο. Το σύστημα έχει πρόβλημα και θέλω να το καθαρίσω. Εγώ δεν είμαι Σαββίδης.

Είχα στείλει χαρτί και ρώτησα για την αδειοδότηση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, με τον Παπαθανασάκη να έχει και φραστικό επεισόδιο με τον δικηγόρο της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Οικονομάκη.

Συγκεκριμένα, παρενέβη την ώρα που μιλούσε ο τελευταίος, κουνώντας χαρτιά προς την πλευρά του για το τί χρειάζεται για την αδειοδότηση, ενώ του απέδωσε και κάποιους χαρακτηρισμούς, με τον πρόεδρο του Διαιτητικού να του ζητά να τους αποσύρει.

Έπειτα από αυτό, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πάντως, αν και η απόφαση αναμενόταν άμεσα, φαίνεται ότι θα ανακοινωθεί από εβδομάδα, καθώς φέρεται να υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στους δικαστές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση