HomeHL-9“Πλήρωσε” ακριβά…το μαχαίρωμα της κουνιάδας του

“Πλήρωσε” ακριβά…το μαχαίρωμα της κουνιάδας του

Βαριά ποινή του επέβαλε το δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινή κάθειρξης 17 ετών και 5 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 47χρονο από την Αλβανία, ο οποίος τον Αύγουστο του 2016 είχε καταφέρει δέκα μαχαιριές στην κουνιάδα του, εξαιτίας οικογενειακών τους διαφορών στην Ιεράπετρα.

Το δικαστήριο, αν και ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό σε αυτόν, αλλά τον καταδίκασε για την πράξη του, με την ποινή να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Έτσι ο Αλβανός, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν προσωρινά κρατούμενος, επιστρέφει και πάλι στη φυλακή, με το δικαστήριο να του επιβάλλει επίσης την απέλαση του από την Ελλάδα για δέκα χρόνια, αφού πρώτα εκτίσει την ποινή του.

Το χρονικό

Ο 47χρονος είχε μεταβεί τον περασμένο Αύγουστο στην ταβέρνα, όπου εργαζόταν η πρώην γυναίκα του και η αδερφή της στην Ιεράπετρα, προκειμένου να μιλήσει με την πρώτη εξ αυτών.

Δε βρήκε όμως την πρώην σύζυγο του και άρχισε να λογομαχεί με την κουνιάδα του.

Ο καβγάς “άναψε” για τα καλά και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Ο 47χρονος έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε συνολικά δέκα μαχαιριές στην 50χρονη γυναίκα, στο θώρακα, στην κοιλιά και το πόδι.

Αμέσως μετά το συμβάν, ο Αλβανός τράπηκε σε φυγή για να παραδοθεί τελικά την επόμενη ημέρα στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Το θύμα είχε νοσηλευτεί για αρκετά μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση