HomeΕΛΛΑΔΑΜητσοτάκης: Αίτημα εξεταστικής επιτροπής για τις επικοινωνίες Καμμένου

Μητσοτάκης: Αίτημα εξεταστικής επιτροπής για τις επικοινωνίες Καμμένου

«Όλα στο φως»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είναι αδιανόητο υπουργός της κυβέρνησης να παίρνει τηλέφωνο έναν ισοβίτη για οποιοδήποτε λόγο. Η ΝΔ θα καταθέσει αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση. Όλα στο φως» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων και στις δυνατότητες της χώρας, ενώ άσκησε εκ νέου κριτική για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Η καθυστέρηση έχει κόστος. Φτάσαμε στο σημείο να δεχθούμε μέτρα που ένα χρόνο πριν κανείς δεν μας ζητούσε. Περικοπή του αφορολόγητου μείωση των εισοδημάτων περικοπές στα ειδικά μισθολόγια από το 2019 και μετά. Στο ζήτημα του χρέους δεν κερδίσαμε τίποτε. Δεν πήραμε τίποτε στην ποσοτική χαλάρωση» είπε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι το κόμμα του δεν επιθυμεί τη δημιουργία μίας νέας γενιάς συμβασιούχων «που θα εκβιάζονται με το τυράκι της μονιμοποίησης. Η σωστή λύση θα ήταν να προχωρήσουμε σε σχήματα σύμπραξης με τον ιδιωτικό τομέα όχι μόνο στην αποκομιδή των απορριμμάτων».

Στα θέματα της ασφάλειας ο κ. Μητσοτάκης επέκρινε την κυβέρνηση διότι, όπως είπε, «έχει εκχωρήσει τα Εξάρχεια σε παρέες αντιεξουσιαστών οι οποίοι τα λυμαίνονται». Ο ίδιος είπε ότι η ΝΔ θα εκπονήσει επιχειρησιακό σχέδιο για την επιβολή του νόμου.

«Στα ζητήματα νόμου και τάξης δεν υπάρχουν εκπτώσεις, ο ασφαλής πολίτης είναι ελεύθερος πολίτης» ανέφερε.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση