HomeHL-9Οι swingers κάνουν τουρισμό στα Χανιά

Οι swingers κάνουν τουρισμό στα Χανιά

Θα παραμείνουν μέχρι αύριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βόλτες και ξεναγήσεις στο κέντρο των Χανίων απολαμβάνουν από το πρωί οι περίπου 700 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Azamara Quest. Οι συγκεκριμένοι επιβάτες έχουν μια ιδιαιτερότητα που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των κατοίκων των Χανίων. Πρόκειται για τους swingers, τα μέλη ενός διεθνούς κλειστού κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων, οι οποίοι προετοιμάζουν τις «καυτές διακοπές» για μεγάλο χρονικό διάστημα, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους ελληνικούς προορισμούς και κυρίως στην Κρήτη.

Το πλοίο … της αγάπης, έδεσε στα ανοιχτά του ενετικού λιμένα το πρωί και στη συνέχεια πολλοί από τους 700 συνολικά επιβάτες του, ηλικίας 35 έως και 60 χρόνων αποβιβάστηκαν στα Χανιά για ξεναγήσεις, περιηγήσεις στην παλιά πόλη και ψώνια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους επιβάτες συγκαταλέγονται swingers πολλών εθνικοτήτων κυρίως όμως Αμερικανοί  που αποτελούν και τη συντριπτική πλειονότητα, Βρετανοί, Σκανδιναβοί, Ελβετοί, Ολλανδοί, Ιταλοί, Βραζιλιάνοι και Αυστραλοί. Ανάμεσά τους σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται και 10 Έλληνες και Κύπριοι.

Εν τω μεταξύ φήμες που πυροδοτήθηκαν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους επιβάτες, όλοι τους μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, βρίσκονται και εκπρόσωποι της διεθνούς show biz, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει – τουλάχιστον μέχρι στιγμής – για το ποιοι είναι.

Η κρουαζιέρα των swingers διοργανώθηκε από το γνωστό ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC που εξειδικεύεται στην παροχή τέτοιου είδους τουριστικών υπηρεσιών.

Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο λιμάνι των Χανίων μέχρι και αύριο Τετάρτη οπότε και θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση