HomeHL-9Το χασίς…του φόρεσε χειροπέδες

Το χασίς…του φόρεσε χειροπέδες

Χειροπέδες σε 21χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροπέδες φόρεσε ένας 21χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, διότι κατείχε ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μικροποσότητα χασίς, ποσότητα χασίς αναμεμειγμένη με καπνό, ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 580 ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Τώρα οι αρχές εξετάζουν τη συμμετοχή του 21χρονου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Συνελήφθη,  χθες (03.07.2017) το απόγευμα,  στο Ηράκλειο  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Ηρακλείου, 21χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την κατάλληλη αξιοποίηση  στοιχείων, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, χθες (03.07.2017), το απόγευμα  διενεργήθηκε  έρευνα στην  οικία του 21χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού  βάρους  38  γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης  αναμειγμένη με καπνό,   ζυγαριά  ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 580 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση