HomeHL-SportsΚαι ο Δημήτρη Σιώπης στον ΟΦΗ!

Και ο Δημήτρη Σιώπης στον ΟΦΗ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα… αθόρυβη μεταγραφική έκπληξη από τους Κρητικούς, με τον 22χρονο δεξιό μπακ να υπογράφει διετές συμβόλαιο * Συνεχίζει με την ίδια εταιρεία αθλητικής ένδυσης

Εβδομάδα εξελίξεων αναμενόταν ότι θα είναι η τρέχουσα για τον ΟΦΗ και ήδη από τη Δευτέρα εξελίσσεται και σε… εκπλήξεων.

Οι Κρητικοί κινήθηκαν ξανά μυστικά και ανακοίνωσαν ότι στο ρόστερ τους εντάσσεται και ο Δημήτρης Σιώπης.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Σπάρτη και αποτελούσε βασική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου για τη θέση, με την… επιθυμία του να ικανοποιείται, παρά το ενδιαφέρον και του Άρη.

Ο Σιώπης, έπειτα από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του που είναι διετές και θα μεταβεί σύντομα στο Ηράκλειο για να ξεκινήσει προετοιμασία.

Αναλυτικά: «Ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος της Football league είναι και επίσημα, παίκτης του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 22χρονο Δημήτρη Σιώπη, ο οποίος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Σιώπης αποτελούσε βασική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου για τη θέση αυτή.

Ο Σιώπης έκανε φέτος εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη Σπάρτη και αν και είχε προτάσεις  από ομάδες της Σούπερ Λίγκ, τελικά είπε το ναι στην πρόταση του ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Σιώπης γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Τυχερό Εβρου.

Αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού, στον Φωστήρα Β’ Εθνική, πανηγύρισε άνοδο με τη Σπάρτη από την Γ’ στην Β’ Εθνική, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τη Σπάρτη στην Football league.

O Δημήτρης Σιώπης είναι μια μεταγραφή για το σήμερα και το αύριο του ΟΦΗ.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ!

Ο Δημήτρης Σιώπης είναι η δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ μας, μετά το Νίκο Κουσκουνά.

Και συνεχίζουμε!».

Ξανά με την ίδια εταιρεία

Παράλληλα, ο ΟΦΗ ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν με την ίδια εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

Αναλυτικά: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεργαστεί με την αθλητική εταιρεία NIKE, η οποία αναλαμβάνει την ένδυση της ομάδας μας.

Η συμφωνία των δυο πλευρών επικυρώθηκε και τις επόμενες μέρες, θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στους φίλους της ομάδας, τις φανέλες τις αγωνιστικής περιόδου 2017-18».

Διαφήμιση
Διαφήμιση