HomeHL-9“Βουβός” πόνος για την 15χρονη που έκανε τις τελευταίες της διακοπές στην Κρήτη

“Βουβός” πόνος για την 15χρονη που έκανε τις τελευταίες της διακοπές στην Κρήτη

Στο πένθος το σχολείο της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Βουβός” πόνος επικρατεί στην πόλη Wicklow της Ιρλανδίας, εκεί όπου διέμενε με την οικογένεια της η 15χρονη Laoura Dempsey, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην πισίνα ξενοδοχείου, όπου έκανε τις διακοπές της στην περιοχή της Σταλίδας.

Τόσο η πόλη στην οποία διέμενε όσο και το σχολείο της έχουν βυθιστεί στο πένθος, μη μπορώντας κανείς να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι, που επεφύλαξε η μοίρα για το ανήλικο κορίτσι.

Η 15χρονη, που ήταν μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της περιοχής της, ήταν ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο με πολλούς φίλους, οι οποίοι έχουν συγκλονιστεί από τον πρόωρο χαμό της.

Η ίδια βρισκόταν στο νησί μας μαζί με την οικογένεια της για διακοπές αμέσως μετά τις εξετάσεις στο σχολείο.

Όπως αναφέρει το independent.ie, ο Αρχιεπίσκοπος του Δουβλίνου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους δικούς της, λέγοντας : Με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της Laura Demsey. Στην οικογένεια της εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια και προσευχόμαστε να ξεπεράσουν την τραγική τους απώλεια.

Η Laura ήταν τριτοετής μαθήτρια στο Temple Carrig School και είχε ολοκληρώσει με επιτυχία της εξετάσεις της.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή η Ιρλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα βρίσκεται στο πλευρό των γονιών του άτυχου κοριτσιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση