HomeΕΛΛΑΔΑΚαταδικάστηκε ο νονός και οι άλλοι τρεις βιαστές και μαστροποί της 14χρονης στη Λάρισα

Καταδικάστηκε ο νονός και οι άλλοι τρεις βιαστές και μαστροποί της 14χρονης στη Λάρισα

Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων Τρικάλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολυετείς ποινές καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων Τρικάλων τους τέσσερις κατηγορούμενους για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού που το είχε σκάσει από ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στα Γιαννιτσά Πέλλας και κοιμόταν στα παγκάκια στη Λάρισα. Μάλιστα, ο ένας είναι… νονός του κοριτσιού!

Η ανήλικη κατήγγειλε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 56χρονο συνταξιούχο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου και πατέρα τεσσάρων παιδιών, που την είχε βαφτίσει.

Στη συνέχεια, εκείνος την «πάσαρε» σε έναν 55χρονο πρώην συνάδελφό του και πατέρα επτά παιδιών, ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα- κολαστήριο που είχε νοικιάσει στην ίδια πολυκατοικία, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του, τη βίαζε επί δύο εβδομάδες και ταυτόχρονα την υποχρέωνε να έχει σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό!

Μετά από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία, το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ στο νονό της 14χρονης και κάθειρξης 24 ετών με το ίδιο χρηματικό πρόστιμο στον 55χρονο που την βίαζε και την εξέδιδε. Οι ποινές τους δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα και δεν είναι εφέσιμες. Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μετατράπηκε σε κολαστήριο για την ανήλικη επιβλήθηκε ποινή 14 ετών και στον Αλβανό «πελάτη» φυλάκιση επτά ετών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση