HomeΣΠΟΡΈμειναν άλλοι δύο στον Ερμή Ζωνιανών

Έμειναν άλλοι δύο στον Ερμή Ζωνιανών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζουν στην ομάδα Ραπτάκης και Σκουτέλης

Συνεχίζει να κρατά τον κορμό του εν όψει της νέας σεζόν ο Ερμής Ζωνιανών.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ότι τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου και οι Δημήτρης Ραπτάκης  και Δημήτρης Σκουτέλης.

Πρόκειται για δύο παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και θα βρίσκονται επάξια στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά: «- Ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Ραπτάκη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρέθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και μετά από συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ συμφώνησε ώστε να παραμείνει στον Ερμή και για τον επόμενο χρόνο.

Η παρουσία του προσδίδει κύρος στο σύλλογο αφού πρόκειται για έναν από τους ικανότερους αμυντικούς που αγωνίζονται στην Κρήτη.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Ραπτάκη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

– Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επεκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σκουτέλη. Ο ακραίος επιθετικός που αποκτήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, απέδειξε και φέτος ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του συλλόγου μας και αφού ο προπονητής, Μανώλης Πατεμτζής εισηγήθηκε στην διοίκηση την παραμονή του, με τη σειρά τους οι άνθρωποι του Ερμή έπραξαν όπως χρειάζονταν και ο ποδοσφαιριστής απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Σκουτέλη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση