HomeHL-SportsΝίκος Κουσκουνάς: «Έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες»

Νίκος Κουσκουνάς: «Έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μίλησε για την επιλογή του να πάει στους Κρητικούς

Τον πρώτο σκόρερ της Β’ Εθνικής και έναν από τους καλύτερους παίκτες για τη σεζόν που μας πέρασε έκανε δικό του ο ΟΦΗ, ο οποίος την Τετάρτη απόκτηση του Νίκου Κουσκουνά.

Λίγο αργότερα ο πρώην φορ των Τρικάλων μίλησε στην ιστοσελίδα των Κρητικών για το νέο βήμα στην καριέρα του και τη συμβολή που είχε ο Ηλίας Κώτσιος στη μεταγραφή του, ενώ ευχήθηκε να συνεχίσει να σκοράρει.

Όπως είπε «έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, για να βοηθήσω όσο γίνεται, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ».

Για τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τον ΟΦΗ, ανέφερε πως «η πρώτη επαφή ήταν με τον Ηλία Κώτσιο. Επαιξε όμως μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου και η επιθυμία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, για να κατέβω στην Κρήτη».

Ο Κουσκουνάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια με τον ΟΦΗ, ανέφερε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πως «είναι μια δύσκολη κατηγορία η Β’ Εθνική. Εχει καλές και ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει κάστρο την έδρα του και από εκεί και πέρα με μια καλή πορεία, για να πετύχει το στόχο».

Ενώ για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ, υπογράμμισε ότι «θα τους υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, έχω κάνει καλές χρονιές τελευταία και εύχομαι στον ΟΦΗ, να τα πάω ακόμα καλύτερα!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση