HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜαθητές στο θεατρικό σανίδι

Μαθητές στο θεατρικό σανίδι

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι μαθητές του Γυμνασίου Ασημίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκαν στο Ασήμι οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με δύο θεατρικές παραστάσεις. Τη Κυριακή 25 Ιουνίου, μαθητές του Ασημίου παρουσίασαν το έργο «Της Κακομοίρας- Ο Μπακαλόγατος» και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου το «Βγάλ’ τον υπουργό από τη πρίζα»

Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Ασημίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την κωμωδία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου «Ο Μπακαλόγατος- Της Κακομοίρας» που έχει μείνει αξέχαστη σε όλους με πρωταγωνιστή το θεσπέσιο Κώστα Χατζηχρήστο! Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ένας μαθητής της Α’ Γυμνασίου Ασημίου, ο Πέτρος Τσατσάκης, όπου μιμήθηκε για τα καλά τον αξέχαστο ηθοποιό. Ωστόσο και τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν τον κόσμο να περάσει δύο πολύ όμορφες βραδιές  και να ξεσπάσει σε τρανταχτά γέλια !!

Οι ρόλοι:

Παντελής: Πέτρος Καρτσωνάκης

Δέσποινα: Στέλλα Βασιλάκη

Λίτσα- Κατερίνα- Αδελφή Μανώλη: Μαρία Βασιλάκη

Αργύρης- Αντρέας: Ρίνερς Πλάκα

Φιφίκα : Χρύσα Καρτσωνάκη

Κιτσάρας : Μιχάλης Δρακομαθιουλάκης

Αρτεμισία- Μανώλης: Βαγγελιώ Σημαντηράκη

Σωτήρης:  Χρόνης Χριστοφοράκης

Όπως και τη Δευτέρα, τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για την παράσταση  του έργου «Βγάλ’ τον υπουργό από τη πρίζα» κρατώντας την αγωνία του κοινού στα ύψη μέχρι το τέλος σκορπίζοντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους.

 Οι ρόλοι:

Λαίδη Ρεβέκκα τσιπρς: Ουρανία Φουντουλάκη

Ρόνυ: Ρίνερς Πλάκα

Ταρσέμ: Γιώργος Ζαχαριουδάκης

Αναμπέλα: Βαγγελιώ Σημαντηράκη

Ζωήτσα Κωνσταντοπουλάκη: Βαγγελιώ Σταματάκη

Κουλης Μητσοτάκ: Μιχάλης Δρακομαθιουλάκης

Ντάνη Πρίτσαντ: Σταυρούλα Κατσαρού

Χάρη: Χρόνης Χριστοφοράκης

Συντονιστής των πολιτιστικών προγραμμάτων ήταν ο κ. Μαλιαράκης Αντώνιος με τη συμμετοχή, βοήθεια και την πολύτιμη υποστήριξη της κ. Καρτσωνάκη-Μιζεράκη Ανθής, που έχει παρακολουθήσει σπουδές θεάτρου, για την παρουσίαση των αξέχαστων καλλιτεχνικών δημιουργημάτων.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι αιδεσιμότατοι ιερείς Παπάς Παντελής Παξιμαδάς και Παπάς Γιώργος Δασκαλάκης, η περιφερειακή σύμβουλος κ.Πόπη Δασκαλάκη, ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Ξυλούρης Σταύρος και η δημοτική σύμβουλος κ.Σφακιανάκη-Ντελάκη Μαρία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση