HomeHL-GreeceΑλίαρτος: Τρένο διαμέλισε βοσκό και το κοπάδι του

Αλίαρτος: Τρένο διαμέλισε βοσκό και το κοπάδι του

Αφαντος ο μηχανοδηγός, υπέστη σοκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιραίο θάνατο βρήκε το βράδυ της Τρίτης ένας 85χρονος βοσκός, όταν αμαξοστοιχία Intercity τον παρέσυρε και τον διαμέλισε μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον σταθμό της Αλιάρτου της Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, η αμαξοστοιχία Intercity (I/C 60) που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με 200 επιβάτες, στις 9 το βράδυ και σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σταθμό της Αλιάρτου παρέσυρε και διαμέλισε έναν 85χρονο βοσκό και πολλά από τα πρόβατά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανοδηγός είδε ξαφνικά πάνω στις γραμμές τον βοσκό μαζί με το κοπάδι του και προσπάθησε να αποτρέψει το κακό χωρίς όμως να τα καταφέρει. Όπως αναφέρει μάλιστα το lamiareport.gr, ο 37χρονος οδηγός κατέβηκε κάτω και βλέποντας τον διαμελισμένο οδηγό και τα ζώα πάνω στις γραμμές έπαθε ισχυρό σοκ και εγκατέλειψε το σημείο, ενώ μέχρι και σήμερα το πρωί δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν και τον αναζητούν.

Aπό τους 200 επιβάτες δεν τραυματίστηκε κανείς ωστόσο η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη αφού για πολλές ώρες παρέμειναν μέσα στο τρένο χωρίς καμία ενημέρωση.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση