HomeHL-MarketΑνακαινίστηκε και εγκαινιάστηκε το κατάστημα ΣΥΝ.ΚΑ. στο Κολυμπάρι

Ανακαινίστηκε και εγκαινιάστηκε το κατάστημα ΣΥΝ.ΚΑ. στο Κολυμπάρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος ΣΥΝ.ΚΑ. στο Κολυμπάρι Χανίων, έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας, με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται για να θαυμάσει το νέο στολίδι του ομίλου.

Στο νέο σύγχρονο ανακαινισμένο διώροφο κατάστημα 1000 τ.μ που οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, ντόπια κρέατα, ποικιλία προϊόντων τοπικών παραγωγών, κάβα, είδη σπιτιού και προσωπικής περιποίησης.

Για την ημέρα των εγκαινίων αλλά και για μια εβδομάδα τα περισσότερα προϊόντα θα είναι 1 + 1 δώρο αλλά και πολλά ακόμα σε προσφορά έως – 50%.

Παραδοσιακοί χορευτές, κρητικοί μουσικοί, κεράσματα και πολύ κέφι, έδωσαν «άλλο αέρα» στα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος, που όπως όλα τα καταστήματα ΣΥΝ.ΚΑ., μοιράζει προσφορές σε όλους τους καταναλωτές, με σεβασμό στον άνθρωπο και στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΥΝ.ΚΑ. Αποστόλης Αλεξάκης, χαρακτήρισε «κόσμημα ενός  εκατομμυρίου ευρώ το ανακαινισμένο κατάστημα του Κολυμβαρίου», προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα θέλω των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Κολυμβαρίου  Γιάννης Μαλανδράκης είπε οτι με την ανακαίνιση αυτή  αναβαθμίζεται  η περιοχή.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων και επιθεωρητής των καταστημάτων ΣΥΝ.ΚΑ., ευχαρίστησε τον πρόεδρο γιατί όπως δήλωσε: «δεν έχει γίνει καμία μείωση στους μισθούς των εργαζομένων του ΣΥΝ.ΚΑ. την εποχή της κρίσης. Πολλά συγχαρητήρια στον όμιλο στην προσπάθεια που κάνει, για να πάει μπροστά».

Τα 52 καταστήματα του SYN.KA, συνεχώς αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται, ώστε οι χώροι και οι παροχές προς τους πελάτες να δημιουργούν ένα ευχάριστο συναίσθημα και δείχνουν μία επιχείρηση ανθρώπινη και προσανατολισμένη στην κοινωνία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση