HomeHL-SportsΠαρέμεινε κάτοικος Ηρακλείου ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ

Παρέμεινε κάτοικος Ηρακλείου ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον έμπειρο επιθετικό

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φορά και τη νέα σεζόν ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ.

Η επιθυμία του έμπειρου επιθετικού ήταν ξεκάθαρη, όπως είχε δηλώσει στο cretapost.gr  και η συνέχεια του… γάμου επισημοποιήθηκε την Τρίτη.

Οι Κρητικοί ενημέρωσαν ότι ο Σέρβος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και έτσι θα συνεχίσει στο Ηράκλειο τουλάχιστον για άλλον έναν χρόνο.

Πρόκειται για την τρίτη ανανέωση μετά τους Μάνο και Στρέζο και έπεται συνέχεια…
Αναλυτικά: «Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ θα συνεχίσει να σκοράρει και να δίνει ασίστ με τον ΟΦΗ!

Ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο ΟΦΗ και την Τρίτη το πρωί, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, με την ομάδα μας.

Ετσι, ο «Μίλο» θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα για μια ακόμη χρονιά.
Ο Μιλοσάβλιεφ είναι η τρίτη ανανέωση στον ΟΦΗ, μετά το Μάνο και τον Στρέζο».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Σέρβος επιθετικός εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης για νέο συμβόλαιο.

Όπως ανέφερε, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η στήριξη που εισέπραξε από τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκαμε τη λύση, με τον Ηλία (σ.σ. Κώτσιος) και τον πρόεδρο. Θα επιστρέψω στο σπίτι μου, γιατί έτσι νοιώθω στον ΟΦΗ!», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε όλους αυτούς, που το τελευταίο διάστημα, του ζητούσαν να συνεχίσει στον ΟΦΗ: «Πολλοί άνθρωποι στο Ηράκλειο, μου έδωσαν στήριξη και πολλοί είχαν την επιθυμία να μείνω στην ομάδα και τους ευχαριστώ.

Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και από το πρώτο παιχνίδι θα δείξουμε την ποιότητα μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ομάδας και όλους από το σύλλογο που πιστεύουν σε μένα και ήθελαν να μείνω».

Τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας. Να επιστρέψουν στο γήπεδο, να είναι κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι και εμείς θα τους δώσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση