HomeHL-SportsΛουντογκόρετς-Ολυμπιακός 1-1

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς νικητή έληξε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 τη Δευτέρα με τη Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία.

Το δείγμα γραφής των Πειραιωτών στο εν λόγω ματς κρίνεται θετικό από τη στιγμή που απέναντί τους είχαν μία πολύ καλή και σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, δεδομένου ότι οι Βούλγαροι ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους δύο βδομάδες πριν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και δεν άφησε πολλά περιθώρια ανάπτυξης στην αντίπαλό του. Προηγήθηκε στο 34’ με τον Φορτούνη, όμως στην εκπνοή του ημιχρόνου (44’) και στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε, η Λουντογκόρετς ισοφάρισε με σουτ του Μαρσελίνιο.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και η Λουντογκόρετς έδειξε πιο δυνατή ως προς τα τρεξίματα μέσα στο γήπεδο, αν και ο Ολυμπιακός έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Σεμπά και τον Μάρτινς. Με τη συμπλήρωση της μιας ώρας ο Χάσι έκανε επτά αλλαγές και μέχρι το 80’ άλλαξε και τους υπόλοιπους, εκτός από τον Καπίνο.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά τη λήξη του ματς ανέφερε: «Ήταν ένα καλό τεστ με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να τη βρούμε απέναντί μας. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος και για 60 λεπτά ήμασταν καλοί. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας στην παρούσα φάση. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα και συνεχίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία».


Γκολ:
34′ Φορτούνης (Ολυμπιακός), 44′ Μαρσελίνιο (Λουντογκόρετς)

Κίτρινες: Μαρσελίνιο (Λουντογκόρετς), Ρομαό (Ολυμπιακός)

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Σισέ (55’ Νικολάου), Μποτία (60’ Ρισβάνης), Κούτρης (60’ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (72΄ Κασάμι), Σιώπης (60’ Μάρτινς), Φορτούνης (60’ Ζντιέλαρ), Ανδρούτσος (60’ Βέργος), Μάριν (60’ Γιαννιώτας), Σεμπά (76’ Μανθάτης)

Λουντογκόρετς (Γκεόργκι Ντεμερτζίεφ): Ρενάν Ντος Σάντος, Σισίνιο (62’ Λούκας Σάσα), Πλαστούν, Τερζίεφ (46’ Μότσι), Νατάναελ (79’ Βασίλιεφ), Ανισέτ, Καμπανιάρο, Μαρσελίνιο (70’ Κισαντά), Βάντερσον (75’ Ζοάο Πάουλο), Μίσιτζαν (46’ Κεσέρου), Καφού (62’ Λουκόκι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση