HomeHL-9Στόχος κλεφτών…έγινε 82χρονος στην Ιεράπετρα

Στόχος κλεφτών…έγινε 82χρονος στην Ιεράπετρα

Οι κλέφτες αφού τον χτύπησαν, του πήραν όσα χρήματα είχε στο σπίτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο στόχαστρο κλεφτών μπήκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 82χρονος σε περιοχή κοντά στο Φράγμα των Μπρεμιανών στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας άνδρας και μία γυναίκα, εκμεταλλευόμενοι ανοιχτό παράθυρο, της αγροικίας, στην οποία ζει μόνος του ο ηλικιωμένος, πήραν τα κλειδιά, που βρίσκονταν πάνω στην πόρτα της εισόδου και ανενόχλητοι εισέβαλαν μέσα στο σπίτι.

Ο ηλικιωμένος, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, έντρομος αντιλήφθηκε την παρουσία του ζευγαριού μέσα στο σπίτι, οι οποίοι αφού τον χτύπησαν, του ζητούσαν επίμονα να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του.

Ο 82χρονος, χωρίς δεύτερη σκέψη και φοβούμενος για την ίδια του τη ζωή, έβγαλε από το πορτοφόλι του μικρό χρηματικό ποσό, που διέθετε και τους το έδωσε.

Οι δράστες, αφού άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ηλικιωμένου, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 82χρονος σοκαρισμένος από την περιπέτεια που έζησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, πήγε σήμερα το πρωί στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση