HomeΕΛΛΑΔΑΒ. Λεβέντης: ΑΣΕΠ από μηδενική βάση για προσλήψεις στην καθαριότητα

Β. Λεβέντης: ΑΣΕΠ από μηδενική βάση για προσλήψεις στην καθαριότητα

«Να μετάσχουν κι άλλοι άνεργοι πολίτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι να γίνει διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ από μηδενική βάση και να μετάσχουν και οι συμβασιούχοι και άλλοι άνεργοι πολίτες, γιατί αν μετάσχουν μόνο οι συμβασιούχοι είναι σαν να τις ανανεώνουμε τις συμβάσεις και να εμπαίζουμε το σύνταγμα, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Οι πολίτες που δεν πήγανε σε κόμματα και βουλευτές και είχαν αξιοπρέπεια δεν είναι δυνατόν να αποκλειστούν από τον διαγωνισμό», πρόσθεσε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων.

Για τα «κόκκινα δάνεια», ο κ. Λεβέντης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι ότι πρέπει όλα να κουρευτούν στο ίδιο ποσοστό που και οι δανειστές θα κουρέψουν το χρέος της χώρας. Για το σκοπό αυτό πρέπει μέχρι να γίνει το κούρεμα του χρέους από τους δανειστές να παγώσουν οι πλειστηριασμοί στεγαστικών ή επιχειρηματικών «κόκκινων» δανείων».

Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια για ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «ο ανασχηματισμός δεν θα σώσει το κύρος της κυβέρνησης. Δεν είναι μπάσκετ η πολιτική για να κάνεις μεταγραφές από το εξωτερικό».

Naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση