HomeΕΛΛΑΔΑΟι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζουν στην κυβέρνηση γιατί «τρέμουν» τις περιφέρειες τους

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζουν στην κυβέρνηση γιατί «τρέμουν» τις περιφέρειες τους

Τι ζητούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παράπονα που ακούν, αλλά και τα όσα αναμένεται να ακούσουν στις περιφέρειες τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζουν στην κυβέρνηση.

Όπως λένε «από αυτά τα πεδία θα κριθούμε» και για το λόγο αυτό το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν είναι σε καμία περίπτωση πανηγυρικό.

Εξάλλου στο ερώτημα, αν υπήρξε πραγματική διαπραγματευτική επιτυχία αρκούνται στο να διερωτηθούν αμήχανα: «τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε;».! Που σημαίνει ότι μετά την αποτυχία για ένταξη στο QE τα περιθώρια για επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν υπάρχουν.

«Να ηρεμήσουμε τον κόσμο»

Κοινός παρονομαστής των προτεραιοτήτων που θέτουν κάποιοι από τους βουλευτές με τους οποίος επικοινώνησε το iefimerida είναι να διαχειριστούν επικοινωνιακά τον εκνευρισμό του κόσμου. Το αφήγημα πλέον περιλαμβάνει προτάσεις όπως «φρένο» στους πλειστηριασμούς , προσέλκυση των επενδύσεων (με στόχο την ανάπτυξη μέσα από την επίσπευση και των ιδιωτικοποιήσεων) και απλοποίηση στις καθημερινές συναλλαγές.

Από βδομάδα ενημέρωση

Το Μαξίμου προσανατολίζεται το επόμενο διάστημα να παρουσιάσει και να ξεδιπλώσει τη συμφωνία και στους βουλευτές. Μένει ωστόσο να αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν στην καθιερωμένη διαδικασία στη Βουλή ή αν θα επιλέξουν να προχωρήσουν σε κάποια εκδήλωση.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση