HomeΚΟΣΜΟΣ«Δεν έχω κασέτες από τις συνομιλίες με τον Κόμεϊ» λέει τώρα ο Τραμπ

«Δεν έχω κασέτες από τις συνομιλίες με τον Κόμεϊ» λέει τώρα ο Τραμπ

Παίρνει πίσω τις απειλές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αφού πρώτα προειδοποίησε τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να μην προχωρήσει σε διαρροές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν καταγραφεί οι συνομιλίες τους, ο Αμερικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται τώρα ότι ούτε τις κατέγραψε, ούτε υπάρχουν κασέτες από τις επαφές του με τον Κόμεϊ.

Τον προηγούμενο μήνα ο Τραμπ είπε ότι ο Κόμεϊ «καλύτερα να ελπίζει να μην υπάρχουν «κασέτες» από τις συνομιλίες μας πριν αρχίσει να προχωρά σε διαρροές στον Τύπο».

Την Πέμπτη, σε μήνυμά του στο Twitter ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι δεν κατέγραψε τις συνομιλίες και ότι δεν υπάρχουν κασέτες από αυτές. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν έχω ιδέα εάν υπάρχουν «κασέτες» ή «ηχογραφήσεις» των συνομιλιών.

Μετά την κατάθεση Κόμεϊ στο Κογκρέσο για τις σχέσεις αξιωματούχων του Τραμπ με ρώσους αξιωματούχους, ο ειδικός σύμβουλος που μελετά την υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ φαίνεται να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο ελέγχου του Ντόναλντ Τραμπ για τυχόν παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση