HomeHL-9Απελπισμένη συμβασιούχος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της

Απελπισμένη συμβασιούχος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη απόγνωση βρέθηκε μια συμβασιούχος μητέρα τεσσάρων παιδιών όταν σήμερα το μεσημέρι απειλούσε να πέσει στο κενό.

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούσαν να ηρεμήσουν και να πείσουν τη γυναίκα να μην κάνει αυτό το… βήμα θανάτου.

Στο σημείο έσπευσε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοργιάς ο οποίος της μίλησε λέγοντάς της ότι όλο αυτό δεν αξίζει.

Η γυναίκα λίγο αργότερα πείστηκε και αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και συγκινησιακά φορτισμένη με τους περισσότερους να κάνουν λόγο ότι είναι «εγκλωβισμένοι».

Μιλώντας στο cretapost ο κ. Βοργιάς είπε «ότι αυτό το περιστατικό δείχνει την απόγνωση και την απελπισία που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Και αυτό οφείλεται στους ανεύθυνους που δίνουν υποσχέσεις και μετά δεν τις κρατάνε. Υπάρχει μια αγανάκτηση καθώς εκτός των άλλων είναι και απλήρωτοι».

Αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους

Στις 7 το απόγευμα οι συμβασιούχοι θα συγκεντρωθούν στη μάντρα του δήμου όπου και θα πάρουν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου: «Οι συμβασιούχοι ενημερώνονται για το τι γίνεται στην Αθήνα και σήμερα θα αποφασίσουν πως θα συνεχίσουν. Το Εργατικό Κέντρο θα στηρίξει την οποιαδήποτε απόφασή τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση