HomeCity GuideΕκδηλώσεις για τη“Διατροφή και Ευεξία: Νευρική Ανορεξία-Ψυχογενής Βουλιμία”

Εκδηλώσεις για τη“Διατροφή και Ευεξία: Νευρική Ανορεξία-Ψυχογενής Βουλιμία”

Στη Σητεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Διατροφή & Ευεξία: ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ- ΨΥΧΟΓΕΝΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ» είναι το θέμα των τριήμερων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες στη Σητεία.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σητείας και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται το 3ημερο των ενημερωτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει το Τμήμα Διατροφής –Διαιτολογίας Τ.Ε.Ι Κρήτης (Παράρτημα Σητείας), σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Αιγαίου ΠΑΓΝΗ, τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), τον Ιατρικό Σύλλογο Σητείας, το ΔΙΕΚ Σητείας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Κορνάρεια 2017» του Δήμου Σητείας.

Στόχος της διοργάνωσης αποτελεί, η δραστηριοποίηση των φοιτητών σε δράσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας στην κοινότητα, η ενημέρωση- ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα διατροφής, πρόληψης και προαγωγής της υγείας, και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Σητείας.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αύριο Παρασκευή στις 4.30 το απόγευμα στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ 16:30 – 20:00 «Μαθαίνοντας για τη Νευρική Ανορεξία και Βουλιμία» ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ της ΠΟΛΗΣ 21:00 Παίζει το συγκρότημα του Μανώλη Χαρκιολάκη Χορός από το Λύκειο Ελληνίδων – Παράρτημα Σητείας (Είσοδος 2€ για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στον ΧΑΝΔΡΑ 9:00 – 15:00 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στην ΠΟΛΗ (δηλώστε συμμετοχή στο 6975658525 & 6989693195) 18:00 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την Πρόληψη της Νευρικής Ανορεξίας και Βουλιμίας (πλατεία) 18:00 ΜΑΘΗΜΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ με Συνταγές από τους Chef του ΔΙΕΚ Σητείας (πλατεία) 18:00 ΜΟΥΣΙΚΗ στην ΠΟΛΗ 23:00 παίζουν Μαρίνα Κωνσταντίνου (φωνή), Μάρθα Τουπλικιώτη (φωνή), Γιάννης Σαμαριτάκης (κιθάρα), Σιταρένιος Ιάσωνας (πλήκτρα) επίσης παίζει το συγκρότημα με τους Ζωή Λιαντράκη (φωνή), Αντώνη Χαραλαμπάκη (μπουζούκι, φωνή), Τάσο Τροχαλάκη (κιθάρα). (Κουπόνι 2€ για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στη ΖΑΚΡΟ 9:00 – 15:00

Διαφήμιση
Διαφήμιση