HomeHL-GreeceΣεκιουριτάς στο πανεπιστήμιο Αιγαίου κατηγορείται ότι βίασε φοιτήτρια

Σεκιουριτάς στο πανεπιστήμιο Αιγαίου κατηγορείται ότι βίασε φοιτήτρια

Μέσα στην φοιτητική εστία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ στην φοιτητική κοινότητα της Λέσβου έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας 22χρονης φοιτήτριας του πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αστυνομία, ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο δωμάτιό της στον χώρο της φοιτητικής εστίας και μάλιστα με δράστη τον… φύλακα της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη φύλαξή της!

Η ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση διερευνάται με μεγάλη προσοχή από τις αστυνομικές αρχές του νησιού. Σύμφωνα με την κοπέλα, που εμφανίστηκε στην Ασφάλεια το απόγευμα της Δευτέρας, ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 33χρονος υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, που έχει τοποθετηθεί από την ιδιωτική επιχείρηση στην φοιτητική εστία για να επιτηρεί και να την φυλάει, δεν δίστασε να την ακινητοποιήσει και να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή της.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά την καταγγελία της 22χρονης και συνέλαβαν τον φερόμενο ως βιαστή, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό. Στη συνέχεια, ο σεκιουριτάς ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή και παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Η 22χρονη φοιτήτρια υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν η καταγγελία της είναι βάσιμη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση