HomeHL-SportsΤεχνικός διευθυντής και επίσημα ο Ηλίας Κώτσιος στον ΟΦΗ

Τεχνικός διευθυντής και επίσημα ο Ηλίας Κώτσιος στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι δήλωσε ο μέχρι πρότινος παίκτης των Ηρακλειωτών για τα νέα του καθήκοντα

Λίγες ημέρες μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Ηλίας Κώτσιος είχε ήδη αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο στον ΟΦΗ, αφού είχε επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια είχαν λήξει.

Εντέλει, το βράδυ της Τετάρτης  οι Ηρακλειώτες επισημοποίησαν την πρόσληψη του Κώτσιου σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων» να εκφράζει τη χαρά του που παραμένει στην αγαπημένη του ομάδα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μετά από συνάντηση που είχε ο Ηλίας Κώτσιος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησαν να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται στον Ηλία Κώτσιο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσει να προσφέρει στον ΟΦΗ με το ήθος, την ψυχή και τον επαγγελματισμό που είχε ως ποδοσφαιριστής.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε ότι “θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ώστε να μου αναθέσουν ένα τέτοιο πόστο.

Είναι μια θέση ευθύνης, στην οποία όμως πιστεύω, ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

Με την ίδια σοβαρότητα, που είχα ως ποδοσφαιριστής, θα προσπαθήσω να προσφέρω και από αυτό το πόστο στον ΟΦΗ.

Χαίρομαι που παρέμεινα κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσω και από αυτή τη νέα θέση να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο για την επόμενη χρονιά, που είναι να δούμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ”.

Ο Ηλίας Κώτσιος, έπιασε ήδη δουλειά στον ΟΦΗ και συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και την διοίκηση της ΠΑΕ, προχωρούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση